torsdag 29 november 2012

En bra start på dagen

Nu kommer den äntligen, snön! Hoppas det håller i sig. På lördag ska det tydligen bli nästan -10 grader när i Uppsala. Har vi tur så kan vi börja träna inför öppetspår på snö om ett par veckor. Min talang och erfarenhet som skidåkare är mycket begränsad och del längsta jag åkt sedan högstadiet är antagligen de få mil jag lyckades skrapa ihop under förra vintern. Arg som ett bi blir jag om det är bakhalt och nästan lika arg blir jag om jag har för mycket fäste. Målet för Öppetspår är strax under 9 timmar, då klarar jag klassikern på 24. Vi får väl se hur sannolikt det känns om några veckor när jag kört mina första skidpass.
Klockan ringde 04.20 imorse och efter en kopp kaffe och ett par msk jordnötssmör sitter jag nu på bussen på väg mot dagens utmaningar (äggen äter jag efter träningen).
Jag ska börja dagen med 7X3 min rodd/ vila 1.30 och efter detta testa några av övningarna som kommer på tävlingen på lördag. Sen är tanken att vila mig oform till lördag.
Denna vecka har det varit svårt att klämma in träningen speciellt simningen och löpningen då det är full fart på jobb. Nästa vecka ska helt kontoret flytta och utöver ordinarie arbete ska vi också packa och försöka att förbereda mest möjligt eftersom det ett par dagar nästa vecka kommer vara svårt att ha möten och dokumentera. Dock vet jag att framför allt Katarina gjort ett fantastisk "för arbete" så förutsättningarna att detta kommer att gå bra finns absolut. Själv ska jag bara packa i hop mitt pick och pack, lämna det på kontoret och nästa dag gå till en annan adress, något som till och med jag borde fixa :)
Bästa Jessica med familj kommer på fredag kväll till söndag tyvärr så krockar det lite med tävlingen men vi får göra det bästa av situationen och alltså träffastvoch snacka strunt på nätterna. Riktigt mysigt ska det iaf bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar